Gårdagen vart underbar!

Hejsan och godkväll på er små finisar! Nu har fredagen börjat gå mot sitt slut, har varit en bra dag tycker jag! Lugn dag i skolan och hemma! Dock har jag inte fått till någon ridning idag vilket är jätte trist! Kanske förtsa fredahen på flera år som jag inte ridit på, aja! Istället var jag ute och sprang volvorundan, lite jobbigare idag faktiskt... Vissa dagar känner man sig mer motiverad än andra! Men jag kom runt och sprang längre och tog kortare pauser, det går framåt! Imorn kör vi styrka, har inte gjort det på hela veckan, ops typ!
 
men, nu kommer vi ju till inlägget som skulle skrivits igår för att sammanfatta den underbara gårdagen!
 som tillbringades i Göteborg! Blir lika förtjust varje år, känslan att vara på ghs är otrolig måste jag säga! Att se alla muskulösa hästar kasta sig som hungriga tigrar över hindren och att se alla fina rundor, hinder och ekipage! Jätte roligt var det iallafall!
Men sedan finns det ju en mässa också...en stoooooooor mässa med tusentals saker som man bara blir så himla kär i! Fick iallafall plockat med mig en hel del hem, tänkte visa det någon dag! Det blev ett par ridbyxor, ett par senskydd, ett pannband, svettäcke, schabrak, en pike samt ett par lindor på köpet utav de två sistnämnda sakerna! riktigt nöjd med min shopping, dock blir det mer....
Det var nämligen så att jag inte hann leta upp en butik innan vi skulle åka hem igår, därför har jag givit Karin pengar så ska hon istället köpa några saker för mig! En nosgrimma, med ett lackat rött stycke över nosryggen och även en säkerhetsväst! Det blir en blå, har bestämt mig nu, jä'klar vad snuggt endå!
Har verklugen tänkt hela dagen på vilken färg jag ska ha, svart eller marin blå. men kom tillslut fram till en blå eftersom jag länge har velat ha en marin blå säkerhetsväst, trots att det "bara" passar bättre till ett par färgval. tror det kommer bli riktigt nice iallafall!
Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig för att mysa framför ett avsnitt med One tree Hill i sängen, cozy time!
 
karin mästerfotografen!
Gillar bilden endå!
 

leolavell.blogg.se

Hejsan! Vi är två tjejer på 13 vintrar. Våra namn är Karin och Tilda. Vårt allra största intresse är hästar, då Karin rider för Lysekilsryttarförening och Tilda har två egna hästar som hon är ute och tävlar på. Karin går i handboll och utöver det fotograferar hon. Tilda rider och gillar att träna. Här på vår blogg, Leolavell, kommer ni få läsa om allt från hästar, kompisar, träningar till bara känslor.

RSS 2.0