Ridpasset och Valborg

Hej på er! Valborg och vi är hemma hos våra grannar, var förut på ridningen. Red lord! Är verkligen hur hur hur nöjd som helst, det gick typ dubbelt så bra som förra gången om man får säga så. Vi tränade på samma som förra fång, att få hästarna lösgjorda och jobba igenom hela kroppen. Han blev riktigt fin i både skritt, trav och galoppen. Han hafe en rund och fin form. Vi red dessutom ute i paddocken så alla hästarna var väl lite "spända" eftersom det blåste men det gick bra. Är iallafall jätte nöjd över dagens ridpass med bästa Lord.
Efter ridpasset gick jag upp hit då, gick även till elden med klara, mötte Annie, Vilma, Andrea, Linn, Sofie och Michelle där. 


Skulle egentligen velat vara med mary, Tilda och Femi när dom sover över men får inte gå upp själv till dom... Det är lite synd men vi hörs 
Kram karin 

leolavell.blogg.se

Hejsan! Vi är två tjejer på 13 vintrar. Våra namn är Karin och Tilda. Vårt allra största intresse är hästar, då Karin rider för Lysekilsryttarförening och Tilda har två egna hästar som hon är ute och tävlar på. Karin går i handboll och utöver det fotograferar hon. Tilda rider och gillar att träna. Här på vår blogg, Leolavell, kommer ni få läsa om allt från hästar, kompisar, träningar till bara känslor.

RSS 2.0